08.07.2019 - Новости

МЕДИА Деск МК на Beach Film Festival

  • Отворени МЕДИА денови: прашај и дознај!      

Закажете средба со тимот на МЕДИА Деск МК за време на Beach Film Festival 2019 во Охрид од 18-ти до 21-ви јули и дознајте повеќе за Креативна Европа МЕДИА – пот-програмата на Европската Унија, која финансиски го поддржува европскиот филм и аудиовизуелните индустрии преку развој, дистрибуција и промоција. 

Индивидуални средби може да закажете на media@ced.mk

 

  • Панел: A woman is a woman      

Во соработка со Creative Europe Desk MEDIA MK на 20-ти јули во рамките на Beach film festival ќе се одржи панел дискусија на тема: A woman is a woman – archetype of women character in European cinema.
Локација: Брод Галеб,19:00 – 22:00 часот, крстарење по Охридско езеро.
Сите заинтересирани да го проследат овој настан може да пишат во инбокс на Beach Film Festival поради лимитирано присуство.

Се гледаме на Beach Film Festival

Тим МЕДИА Деск МК