04.05.2020 - Новости

„Македокс“ доби грант од МЕДИА

Фестивалот на креативен документарен филм „Македокс“ петта година по ред добива поддршка од Креативна Европа МЕДИА на повикот за Фестивали . 

Поддршката за „Македокс“ се однесува за изданието во 2020-та година и изнесува 27.000 евра.

Искрени честитки од тимот на МЕДИА Деск МК