07.02.2023 - Новости

Креативна Европа МЕДИА на Берлинале 2023

Идете на Берлинале 2023?

Доколку го посетувате Берлинале овој февруари, можете да ни се приклучите на информативните сесии на Креативна Европа МЕДИА.

На овие сесии ќе можете да дознаете повеќе за Креативна Европа МЕДИА повиците за поддршка за филм, ТВ анимација, документарец во фаза на развој, вклучувајќи и развој на публика и филмска дистрибуција.

Дата: 20 февруари од 10:00-17:00ч.

Локација: Landesvertretung Schleswig-Holstein

Распоред на презентациите:

  • 10:00-11.30 Mini-Slate & European Co-Development Funding
  • 12:00-13:00  | Television & Online Content
  • 13:00-14:00 LUNCH BREAK
  • 14:00-14:45 |Film Distribution
  • 15:00 -15:45| Audience Development
  • 16:00-16:45 |European Film Festivals