14.03.2024 - Новости

Rise and Shine 2024 година

Rise and Shine е работилница за развој на анимација и пичинг за млади таленти и нивните кратки филмови.

Rise and Shine се во потрага по млади филмаџии на анимација да присуствуваат на настан за развој на анимиран проект во два дела на Светскиот фестивал на анимиран филм – Анимафест Загреб и Меѓународниот фестивал за анимиран филм Аниматека.

Краен рок: 31 март 2024 година
– Достапна апликација на следниов линкФормулар за поднесување
Повеќе информации за повикот во прилог: Детали за повик, Насоки